Slucajevi

TENTIM-HYRJEN ME DHUNË NË ZYRAT E “BOTAPRESS”, PRISHTINË, 30.07.2021

Të premten një person i panjohur ka tentuar të futet me dhunë në zyrat e portalit online “Botapress”.

E gjithë ngjarja është inçizuar nga kamerat e sigurisë së portalit, ku nga pamjet e publikuara shihet si personi i afrohet derës së redaksisë, provon ta hapë, por ndalon pasi sheh kamerën.

AGK shpreh shqetësim për këtë akt ndaj kësaj medie, dhe fton Policinë e Kosovës që ta hetojë me prioritet rastin, në mënyrë që gazetarët të kenë ambient të sigurt të punës. Gjithashtu, AGK-ja pret që Policia të zbardhë edhe motivet prapa një tentimi të tillë.Detalji izvestioca TENTIM-HYRJEN ME DHUNË NË ZYRAT E “BOTAPRESS”, PRISHTINË, 30.07.2021
Slučajevi Opis Të premten një person i panjohur ka tentuar të futet me dhunë në zyrat e portalit online “Botapress”. E gjithë ngjarja është inçizuar nga kamerat e sigurisë së portalit, ku nga pamjet e publikuara shihet si personi i afrohet derës së redaksisë, provon ta hapë, por ndalon pasi sheh kamerën.
Država Kosovë
Ime i prezime
Rod Grupa
Datum 30.7.2021
Grad Prishtinë
Vrsta incidenta Pretnje životom i telesnim povredama novinara
Od koga
Kršilac / osumnjičeni
Vrsta medija Onlajn
Ime medija Botapress
Izvor Botapress
Javni tužilac
Sudski
Sudski status
Sudski zakljucak
Da li je obavešteno udruženje novinara? Da
Da li je incidenat prijavljen u policiji? Da
Da li je incidenat prijavljen u tužilaštvu?
Reagovanjeudruženja novinara? AGK shpreh shqetësim për këtë akt ndaj kësaj medie, dhe fton Policinë e Kosovës që ta hetojë me prioritet rastin, në mënyrë që gazetarët të kenë ambient të sigurt të punës. Gjithashtu, AGK-ja pret që Policia të zbardhë edhe motivet prapa një tentimi të tillë.
Share this Post: