Slucajevi

Sulm ndaj Ekipit të KOHËS, Zveçan, 26.05.2023

Ekipi i KOHËS është sulmuar me sot në Zveçan.

Ekipi është sulmuar me gurë nga persona të maskuar, por që fatmirësisht askush nuk është i lënduar.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës po përcjell me shqetësim situatën e rënduar të sigurisë në 4 komunat në veri, prej nga dhjetëra gazetarë, kameramanë, foto-reporterë dhe punëtorë të tjerë medial po raportojnë.

AGK-ja, u bën thirrje organeve të rendit, Policisë së Kosovës dhe prezencës ndërkombëtare në Kosovë, që të mundësojnë raportim të sigurtë dhe të papenguar të ekipeve mediale.

AGK-ja, gjithashtu i fton gazetarët dhe redaksitë për kujdes të shtuar në këtë situatë të vështirë.
Detalji izvestioca Sulm ndaj Ekipit të KOHËS, Zveçan, 26.05.2023
Slučajevi Opis Ekipi i KOHËS është sulmuar me sot në Zveçan. Ekipi është sulmuar me gurë nga persona të maskuar, por që fatmirësisht askush nuk është i lënduar. Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës po përcjell me shqetësim situatën e rënduar të sigurisë në 4 komunat në veri, prej nga dhjetëra gazetarë, kameramanë, foto-reporterë dhe punëtorë të tjerë medial po raportojnë.
Država Kosovë
Ime i prezime
Rod Grupa
Datum 26.5.2023
Grad Zveçan
Vrsta incidenta Napadi na medije i medijske organizacije
Od koga
Kršilac / osumnjičeni
Vrsta medija
Ime medija KOHA
Izvor KOHA
Javni tužilac
Sudski
Sudski status
Sudski zakljucak
Da li je obavešteno udruženje novinara?
Da li je incidenat prijavljen u policiji?
Da li je incidenat prijavljen u tužilaštvu?
Reagovanjeudruženja novinara? AGK-ja, u bën thirrje organeve të rendit, Policisë së Kosovës dhe prezencës ndërkombëtare në Kosovë, që të mundësojnë raportim të sigurtë dhe të papenguar të ekipeve mediale. AGK-ja, gjithashtu i fton gazetarët dhe redaksitë për kujdes të shtuar në këtë situatë të vështirë.
Share this Post: