Slucajevi

Sulm fizik ndaj gazetares Laura Kerolli dhe kameramanit Ardijan Shala, Leposaviq, 16.06.2023

Ekipi i portalit IndeksOnline i përbërë nga gazetarja, Laura Kerolli, dhe kameramani, Ardijan Shala, janë sulmuar fizikisht sot në Leposaviq.

Kerolli dhe Shala kanë marrë lëndime trupore, ndërsa po ndiqeshin dhe sulmoheshin nga protestues serbë.

Vetëm gjatë ditës së sotme, deri tani në Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës, janë raportuar pesë raste të sulmeve fizike në drejtim në ekipeve të mediave shqip-folëse.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës u bën thirrje kolegëve gazetarë që ta prioritizojnë mirëqenien e tyre.
Detalji izvestioca Sulm fizik ndaj gazetares Laura Kerolli dhe kameramanit Ardijan Shala, Leposaviq, 16.06.2023
Slučajevi Opis Ekipi i portalit IndeksOnline i përbërë nga gazetarja, Laura Kerolli, dhe kameramani, Ardijan Shala, janë sulmuar fizikisht sot në Leposaviq. Kerolli dhe Shala kanë marrë lëndime trupore, ndërsa po ndiqeshin dhe sulmoheshin nga protestues serbë. Vetëm gjatë ditës së sotme, deri tani në Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës, janë raportuar pesë raste të sulmeve fizike në drejtim në ekipeve të mediave shqip-folëse.
Država Kosovë
Ime i prezime Laura Kerolli dhe Ardijan Shala
Rod Grupa
Datum 16.6.2023
Grad Leposaviq
Vrsta incidenta Trenutni napadi na novinare
Od koga Kod novinare od građana
Kršilac / osumnjičeni
Vrsta medija Onlajn
Ime medija IndeksOnline
Izvor
Javni tužilac
Sudski
Sudski status
Sudski zakljucak
Da li je obavešteno udruženje novinara? Da
Da li je incidenat prijavljen u policiji?
Da li je incidenat prijavljen u tužilaštvu?
Reagovanjeudruženja novinara? Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës u bën thirrje kolegëve gazetarë që ta prioritizojnë mirëqenien e tyre.
Share this Post: